Home

Inspiratie blogs

5 inspirerende interieur ideeën voor horeca en retail

Als gepassioneerd ondernemer weet u precies welke sfeer u wilt creëren in uw zaak en staat u achter uw producten. Hoe mooi zou het dan zijn om de sfeer en producten terug te laten komen in het interieur van uw onderneming? In deze blog delen wij 5 inspirerende ideeën om dit te realiseren.

Meer informatie

Kantoorinrichting bij u thuis

Steeds meer mensen werken (deels) vanuit huis. Dan is het van belang om een goede en fijne werkplek te hebben. Ook van een wat kleinere ruimte kunt u prima een inspirerende kantoorruimte maken. In deze blog delen we een aantal tips en ideeën voor een mooie en comfortabele kantoorinrichting in huis.  

Meer informatie

Verlichting, het lichtpunt in uw interieur

Verlichting kan een interieur maken of breken. Naast het feit dat verlichting een belangrijke sfeermaker is in veel interieurs, is het een belangrijk item als het gaat om veiligheid.

Meer informatie

10 tips en ideeën voor het inrichten van de slaapkamer

Meer informatie

Trends-najaar-2018

Vliegen de weken bij u ook voorbij? Een paar weken geleden zaten we nog met het hele gezin op de loungeset buiten en vandaag zitten we met een okergeel dekentje op de bank. Nu het nieuwe seizoen is aangebroken willen wij u graag op de hoogte brengen van de interieurtrends dit najaar.

Meer informatie

Tips voor de badkamer

Bij het inrichten van een badkamer komt meer kijken dan alleen het interieur. Deze kamer moet functioneel zijn, makkelijk schoon te maken en een fijne sfeer met zich mee brengen. In deze blog staan tips om jouw badkamer de kamer van het huis te maken.

Meer informatie

Haal de zomer in huis

De afgelopen weken hadden we echte zomerse temperaturen. Het was droog, maar veel bloemen stonden ook prachtig in bloei. Diepe felle kleuren waar we energie van krijgen! In deze blog een aantal tips over hoe u naast de zomerse temperaturen ook de zomersfeer in huis kunt halen.

Meer informatie

Een scheepsinterieur van Beerens Interieur

Het is een prachtig zicht als je in het weekend of ’s avonds uitkijkt op de Oosterschelde. De mooie ondergaande zon met de (zeil)boten op het water. Wist u dat wij gespecialiseerd zijn in het realiseren van scheepsinterieurs?

Meer informatie

5 tips om nog langer van de tuin te genieten!

Wat was het afgelopen maand héérlijk weer. Hoge temperaturen en een zachte wind waardoor we ’s avonds nog uitgebreid van de tuin konden genieten. Juni is maand waarin de meeste mensen de tuin “zomerproof” maken. In deze blog een aantal tips zodat u nóg langer van uw tuin kunt genieten.  

Meer informatie

Akoestiek in huis

Herkent u dat? Het galmt van de ene naar de andere muur. Én daar hoeft u niet per se muzikant voor te zijn. De akoestiek in een huis is erg belangrijk. U wilt toch ’s avonds ook wel eens graag een film kijken of naar ontspannende muziek luisteren? Het is dan vervelend als er een nagalm of echo klinkt.

Meer informatie

Onze dames achter de tekentafel en uit de meubelfabriek

Onze stagiaires Ilse Lokerse, Annemarie Nieuwenhuize en Lillian Bergwerf, onze enige dame in de werkplaats, vertellen u graag over hun dagelijkse werkzaamheden.

Meer informatie

Lentekriebels

Wat is het heerlijk; dat zonnetje wat steeds meer kracht krijgt, de natuur begint langzaam te veranderen en het is weer langer licht. De lente komt eraan! De perfecte tijd om het interieur een boost te geven. We kunnen immers over een paar weken weer lekker buiten zitten. Hoe fijn is het dan om de tuin zoveel mogelijk bij de woonkamer te betrekken. U kunt kiezen voor een hele make-over, maar vaak doen een aantal kleine aanpassingen al een hoop voor uw interieur.

Meer informatie

© 2021 Beerens Interieurs | Webdesign & Realisatie: VisieCom