Interview met Bart Hop

Interview met Bart Hop

Bart, je bent werkzaam als accountmanager bij Beerens Interieurs, wil je in het kort iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Bart Hop, 40 jaar oud en ik woon in Oisterwijk. Ik heb een commercieel economische opleiding gevold. In mijn vrije tijd ben ik druk met mijn gezin maar daarnaast houd ik ook heel erg van het werken in de tuin of klussen in huis. Als ik maar bezig kan zijn.

Lees verder

Interview met Cindy Franssen

Interview met Cindy Franssen

Cindy, je bent werkzaam als interieuradviseur bij Beerens Interieurs, wil je in het kort iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Cindy Franssen en ik woon in Vlissingen. Ik ben nu 1,5 jaar werkzaam bij Beerens Interieurs. Bij de organisaties waar ik hiervoor werkzaam was, heb ik altijd gewerkt met interieurstoffen. Op het gebied van opleiding heb ik eerst een opleiding SketchUp gevolgd waarbij 2D/3D tekenen en ontwerpen centraal staat. Daarna heb ik reclame en presentatietechnieken gevolgd op het st. Lucas in Boxtel. Tot slot heb ik mijn studie afgesloten met een opleiding Interieurontwerpen en HBO management. 

Lees verder

Interview Jeroen Beerens

Interview Jeroen Beerens

Jeroen, je bent werkzaam als commercieel directeur bij de Beerens Groep, wil je in het kort iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Jeroen Beerens, ik ben 39, al 12 jaar gelukkig getrouwd met Marijke en trotse vader van Victor en Rosalie. Ik woon inmiddels al 30 jaar in België maar mijn roots liggen nog steeds in het mooie Brabantse land. In mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen en speel ik graag voetbal in de “betere” zaterdagmiddag caféploeg. Ook supporteren voor de hockeyploeg van mijn dochter en de voetbalploeg van mijn zoon is vast ritueel. Ik ben als 14-jarige bij mijn vader begonnen als vakantiehulpje in de montage, echt prachtige tijden. Na mijn studies ben ik uiteindelijk in 2002 vast beginnen werken in het bedrijf. In 2005 heb ik de overstap gemaakt naar Goes en ben daar als algemeen manager begonnen. Sinds dit jaar ben ik commercieel directeur voor de groep.

Lees verder

Interview met Kees Polderman

Interview met Kees Polderman

Kees, je bent werkzaam als monteur buitendienst bij Beerens Interieurs, wil je in het kort iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Kees Polderman. Ik ben 34 jaar en woon samen met mijn vriendin Leonie in Yerseke. Ik heb MBO bouwkunde gestudeerd en daarna de avondopleiding KOB (Kaderopleiding en Ondernemersopleiding Bouwbedrijf) gevolgd. Vervolgens ben ik 14 jaar werkzaam geweest als timmerman in de bouw. 

Lees verder

Interview met Jos Francke

Interview met Jos Francke

Jos, je bent werkzaam als zelfstandig meubelmaker bij Beerens Interieurs, wil je in het kort iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Jos Francke, 29 jaar oud en ik ben momenteel twee jaar werkzaam bij Beerens Interieurs als zelfstandig meubelmaker. Ik woon samen met mijn vriendin in Goes in een huis waar ik nu zo’n 1,5 jaar aan het klussen ben. Ik ben dus niet alleen op de zaak bezig met interieurbouw, maar ook thuis. In mijn vrije tijd kom ik het meest tot rust op en rond het water met mijn zeilboot.

Lees verder

Interview met Marnix van Dijke

Interview met Marnix van Dijke

Marnix, je bent werkzaam als senior projectleider bij Beerens Interieurs, wil je in het kort iets over jezelf vertellen?
Ik ben 44 jaar oud, getrouwd en vader van drie kinderen in de leeftijd van 14, 18 en 20 jaar oud. Sinds 2015 woon ik op het mooie Zuid-Beveland in ’s-Heer Arendskerke. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, trainen met onze hond en sinds kort rijd ik ook motor. 

Lees verder

Interview met Sander van de Schraaf

Interview met Sander van de Schraaf

Sander, je bent werkzaam als chef van de meubelfabriek bij Beerens Interieurs, wil je in het kort iets over jezelf vertellen?
Ik ben 33 jaar oud en ik woon in Kapelle. Sinds kort heb ik daar een huis gekocht met mijn vriendin wat we helemaal aan het verbouwen zijn. Op dit moment ben ik dus niet alleen op het werk aan het klussen maar ook thuis. Ik ben graag bezig en in mijn vrije tijd speel ik graag voetbal. Zoals bij veel verenigingen is de derde helft vaak erg gezellig en tevens goed voor de teambuilding! Daarnaast dart ik af en toe en spreek ik graag af met vrienden.

Lees verder

Interview met Lilian Bergwerf

Interview met Lilian Bergwerf

Lilian, je bent werkzaam als meubelmaker bij Beerens Interieurs, wil je in het kort iets over jezelf vertellen? 
Ik ben Lilian Bergwerf, 17 jaar oud en woon in Wemeldinge. Momenteel volg ik een BBL opleiding waarbij ik werken en leren combineer. Ik zit op het HMC, MBO-vakschool voor opleidingen hout, meubel en interieur. Als het even kan ga ik graag snowboarden in mijn vrije tijd.

Lees verder

Interview met Tony Imanse

Interview met Tony Imanse

Tony, je bent werkzaam als projectleider/werkvoorbereider bij Beerens Interieurs. Wil je in het kort iets over jezelf vertellen? 
Ik ben al 33 jaar werkzaam in de interieurbouw. Inmiddels werk ik al twee jaar bij Beerens Interieurs in Goes. Daarvoor ben ik ook altijd werkzaam geweest binnen de interieurbouw voor verschillende Zeeuwse bedrijven. 

Lees verder